Gratis Nextory

Inlägget är reklam för Nextory och innehåller annonslänkar.

Letar du efter en streamingtjänst, där du kan lyssna på bra ljudböcker eller läsa spännande e-böcker? Då kan Nextory vara det du letar efter. Nedan kan du läsa mer om Nextory, och hur du kan prova det gratis i 14 dagar.

Prova Nextory gratis i 14 dagar

14 dagars gratis Nextory

Annonslänkar

Nextory kostar 139-199 kr. i månaden, beroende på vilket av deras abonnemang du väljer. Men du kan prova tjänsten helt gratis i 14 dagar (det är ingen bindningstid).

Om Nextory

Nextory är tillsammans med Bookbeat de största streamingtjänsterna för ljud- och e-böcker i Sverige. De lanserades år 2013 under namnet E2GO, och de var faktiskt de första i Sverige att erbjuda en Unlimited tjänst av både ljud- och e-böcker.

Ljudböcker och E-böcker hos Nextory

Hos Nextory hittar du ett stort utbud av diverse ljud- och e-böcker. Allt från barnböcker till spännande deckare. Bland populära böcker kan man b.la. nämna:

  • Lazarus av Lars Kepler
  • Besökaren: mina 13 år bakom galler av Theodor Lundgren
  • Harry Potter: A History of Magic av Pottermore
  • .. och många fler

Merparten av böckerna är på svenska, men en del är även på engelska (medan några böcker finns på både svenska och engelska).

Funktioner

Användarvänligheten med Nextory är i topp. Nedan nämns några av de funktioner som Nextory erbjuder, som gör användarupplevelsen väsentligt bättre.

Användning offline

Nextorys ljud- och e-böcker kan laddas ner för användning offline. D.v.s. att om du befinner dig på en plats där du inte har internetåtkomst (t.ex. i ett flyg), så kan du fortfarande lyssna på Nextorys ljudböcker eller läsa deras e-böcker. Visst är det smart?

Olika abonnemang

Du kanske inte har behov av att få tillgång till de senaste böckerna. Eller kanske är ni flera som gärna vill använda Nextory. Om så är fallet, så har Nextory olika abonnemang, som då kommer vara anpassade till dig. Nextory erbjuder nämligen följande tre abonnemang: Silver, Guld och Familj.

Kan användas på Android- och iOS-enheter

Nextory kan användas på både Android- och iOS-enheter. Dessvärre har de inte en app till Windows Phone.

Låter Nextory lockande för dig? Klicka då på knappen nedan och prova Nextory gratis i 14 dagar.

14 dagars gratis Nextory

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *