Om oss

Här på sidan guidar vi dig till hur du får gratis tillgång till ljudböcker i Sverige. Det finns flera sätt att lyssna gratis på ljudböcker online, vi informerar dig om samtliga och berättar hur du kommer igång helt gratis.

Välkommen och ha det så trevligt på vår hemsida. Du kan få en överblick över alla sidor, där du kan lyssna på ljudböcker gratis. Nedan kan du läsa om vad vi mer skriver om här på sidan.

Ljudboksrekommendationer

Först och främst guidar vi dig till hur du kan lyssna på ljudböcker gratis, men det är inte allt vi hjälper dig med. Det är lika viktigt att du vet var och vilka ljudböcker du kan lyssna på hos de olika boktjänsterna. Därför gör vi olika ljudbokslistor, där vi rekommenderar de bästa ljudböckerna inom olika genrer och ämnen.

Optimal användning av boktjänster

När du väl kommit ordentligt igång med en gratis boktjänst, så kan du snabbt stöta på en massa funktioner i boktjänsten som är helt nya för dig. Vi hjälper dig även att förstå alla dessa funktioner till 100 % och använda dem optimalt. Det gör vi genom att göra en guide till varje enskild funktion, som visar dig hur du använder den.

Lyssningsutrustning

Sist men inte minst, är det en upplevelse att lyssna på en ljudbok och det är viktigt att göra upplevelsen så bra som möjlig. Det gör du genom att ha rätt utrustning redo när du ska lyssna. Vi hjälper dig att välja de bästa hörlurarna till ljudböcker, de bästa högtalarna och de bästa uppspelningsenheterna.

Återigen hoppas jag att du kommer få bra användning av hemsidan och den information du får.

Du hittar oss också på finska, norska och danska.